Τάσεις/Trends

Ήρθε η collection poetica από τον SASSOON

4

Ήρθε η collection poetica από τον SASSOON. Η δύση συναντά την Ασία. Βελούδινα χρώματα με παχιά χρώματα με διαφάνειες και διπλά χρώματα Μπορντό μέσα στο μαύρο Χαλκό μέσα στο Ξανθό, Καρέ με τρελές παραλλαγές.

 

 

Η Ακαδημία Sassoon είναι πίσω με μια ολοκαίνουργια σειρά από εικόνες.

τη συλλογή Poetica, που συνδυάζει άψογα την Ανατολή και Δύση. Τα ανατολικά στοιχεία, όπως η κινεζική cheong-Sams, Ιαπωνικά κιμονό και της Κορέας hanboks σε συνδυασμό με την πιο δυτική αισθητική, όπως η χρήση των αθλητικών ειδών.

Εν τω μεταξύ ανδρόγυνο περικοπές, άγρια υφή, ζωντανά χρώματα και υπερβολικά σχήματα αναλάβει την αισθητική σε ένα εντελώς νέο βασίλειο.

Πιο περίπλοκη, ελλειπτική τομή και ομόκεντροι παρέχουν μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Η συλλογή κάνει επίσης χρήση της περμανάντ τεχνικών, ενισχύοντας περισσότερο το μινιμαλιστικό ύφος.

Για το χρώμα, έντονα μοτίβα, έντονο χρώμα και ιριδίζουσες αποχρώσεις του sindooram, βυσσινί, σαφράν, εκρού ,εξελίσσονται οι περικοπές και στρεβλώνουν κάθε στρώμα του hairstyle – δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση μεταξύ χρώμα και στυλ.

η συλλογή θέλει νά επικεντρωθεί στην Ανατολικές τελετουργίες, κυρίως μέσω της χρήσης των θεατρικών, και τις κοινωνικές πτυχές της Κίνας, Ιαπωνίας και της Κορέας, τον πολιτισμό.

Those details are why you’ve probably never seen anything like it before.

 

wavys-hair-studio-marousi-sassoon-1 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-1 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-2 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-2 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-3

wavys-hair-studio-marousi-sassoon-5 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-6 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-7 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-8 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-9 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-10 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-11 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-12 wavys-hair-studio-marousi-sassoon-13

 

πηγη

πηγή photos