Τάσεις/Trends · Χωρίς κατηγορία

HAIR TIPS…Ένα τηλέφωνο απόσταση!!

Αγαπημένες μου και αγαπημένοι μου δυστυχώς περνάμε άλλη μια καραντίνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δείχνουμε υπέροχοι!! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας καθ’όλη  την διάρκεια αυτού του lockdown με tips για σπιτικές μάσκες για να κάνετε μόνη σας, μέχρι να σας ξαναδούμε απο κοντά και να φροντίσουμε τα μαλλιά σας με πολύ αγάπη!! Ότι χρειαστείτε να ρωτήσετε και να σας λύσουμε τι απορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108063447 και θα χαρούμε να τα πούμε δια τηλεφώνου!!

Δεν θα σας αφήναμε έτσι όμως χωρίς food for though!

Με όλες τις επιρροές μας απο Παρίσι και Λονδίνο και αφού κάναμε την μελέτη μας είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα trends του 2021 για να είσαστε και εσείς έτοιμοι και εσείς για τις αλλαγές σας!  

  1. Bangs hit again! Η  κοινώς αφέλειες.

Οι Paco Rabanne, Hermes και Balenciaga επέλεξαν αφέλειες για να χτενίσουν τα μοντέλα τους στο runway και είχαν απόλυτο δίκιο !! Τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα καθώς κρύβουν πολύ αθωότητα και δίνουν έξτρα χαρακτήρα!

    2.  Wet hairstyle!

Και ναι το αγαπημένο μας wet look επιστρέφει με μια slick εμφάνιση και πιο τολμηρό απο ποτέ! Με μεγάλους οίκους μόδας να το επιλέγουν γιατί όχι και εσείς?

   3. Old time classic χωρίστρα στη μέση.

Σταθερή αξία η χωρίστρα στη μέση με ισιωμένο μαλλί σαν βελούδο που να λάμπει από υγεία! Ποια δεν θα το ήθελε αυτό? Απλό και chic!!

Αυτά προς το παρόν απο εμάς και μην ξεχνάτε για ότι χρειαστείτε είμαστε δίπλα σας δια τηλεφώνου στο 2108063447.

Advertisement